søndag den 17. marts 2013

Hæklet Spaghettitæppe

Har hæklet et nyt gulvtæppe til lillepigens værelse. Har længe gerne villet prøve Hooked Spaghetti. Det var lidt hårdt for hænderne, men jeg er meget glad for resultatet. Der er ikke noget mønster fordi jeg improviserede. Overvejer stadig om det vil virke at gøre det vådt og strække det jævnt, eller om det kan gås fladt... Under alle omstændigheder skal der flydende gummi på undersiden, så man ikke glider.


Flugten fra Google Reader

Som en bissende ko følger jeg strømmen til Bloglovin:-) Da Google Reader angiveligt ikke finder det belejligt at fortsætte butikken, kan jeg fremover følges via Bloglovin. Har set at andre bloggere har udsendt funky genvejsadresser. Det kan jeg ikke finde ud af, men hvis du går ind på bloggen er der i højre side en knap fra Bloglovin. Alternativt er det da lykkedes mig at importere alle feeds fra Google Reader til Bloglovin, så den vej kan man også gå.

mandag den 4. marts 2013

Hæklet kænguru

Et af mine mange igangværende hækleprojekter er endelig blevet færdig.



Jeg køber sjældent mønstre da jeg synes nettet bugner af interessante gratis ting, men da jeg så denne kænguru (Kira) med unge hos Lalylala på Etsy var jeg helt solgt. Hyggeligt projekt med mange dele, men ikke uoverkommeligt.

Banan - og peanutbutteris

Yngstemusen ligger med skoldkopper, så vi får det bedste ud af det og hygger lidt. I vinterferien frøs vi nogle bananskiver for at lave peanutbutter-bananis, men så langt nåede vi aldrig og derfor var der i dag råvarer til at prøve konceptet af. I al sin enkelhed består isen af frosne bananskiver og peanutbutter (+ evt. lidt vand, hvis det bliver for tørt). Opskrift findes her med blandingsforhold og fremgangsmåde. Det var ærlig talt lidt bøvlet og næste gang tror jeg at foodprocessoren skal i brug, frem for blenderen, som knoklede ret hårdt.
Til gengæld smagte det faktisk rigtig godt. Det havde dog en snert af den lidt ru fornemmelse som bananmos også kan fremkalde, måske fordi bananerne ikke var overmodne da de blev frosset. Kan dog sagtens se for mig, at det kunne være den gode samvittigheds is en varm sommerdag. Ungerne slugte det i store skefulde og fandt det særdeles lækkert